"آلومینیوم"

تعریف ساین:
ساین ارائه دهنده ایده ،تجربه،احساس ویا یک شکل میباشد.
ساین هرچیزی که می تواند جایگزین چیز دیگر شود.
ساین معنا و مفهوم خود را از محیطی که در آن قرار گرفته است اقتباس می کند
ساین دارای مفهومی تحت اللفظی می باشد.
بنابراین تعریف کلی برای ساین را میتوان این گونه بیان کرد،ساین دارای یک مفهوم تحت اللفظی ساده وسرراست که همان الگوهای برگرفته شده از صحبت های عامیانه میان مردم است.

اصطلاح ساین در تابلوهای راهنما :
اصطلاح ساین به تابلوهای راهنمای چاپ شده روی آلومینیوم،کامپوزیت و ... گفته می شود که برای ارائه ی اطلاعات مسیریابی به مراجعین بصورت نوشته و آیکون مورد استفاده قرار میگیرد .
آیکون یا پیکتوگرام استفاده شده در تابلو باعث افزایش سرعت یادگیری لحظه ای مغز، بدون خواندن کامل نوشته ی تابلو می شود.

تعریف سمبل:
یک سمبل معنی پیچیده دارد و معمولا معنایی فراتر از معنای تحت اللفظی را در برمیگیرد ، هر سمبل ممکن است از چندین بار معنایی برخوردار باشد به بیان دیگر هر سمبل می تواند دامنه نامحدودی از معانی را در خود جا دهد .
از سمبل بیشتر برای رمز گذاری استفاده میکنند در نتیجه سمبل شبیه به استعاره میباشد ولی با آن متفاوت است در واقع سمبل کاربرد وسیع تر از استعاره را دارا میباشد
به طور کلی انسان ها یک راز درونی برای فهم ویادگیری سمبل و ساین(نشانه ها) در خود دارند.

مزایای بهره گیری ار ساین (sign):
1. کیفیت بالا
2. راه حل ساده برای بیان مفاهیم
3. انعطاف پذیری 
4. سازگاری با تمام شرایط محیطی
5. تطبیق آسان با محیط
6. قیمت های رقابتی
7. اقتصادی
8. نوعی مشتری مداری (در مراکز خدماتی و فروشگاهی)
9. درک سریع توسط کاربر

ادامه مطلب...

تابلوی بزرگ و چند تکه می باشد که در آن اطلاعات طبقات یک ساختمان یا واحدهای یک طبقه یا عناوین داخل یک واحد با قابلیت جابجایی قرار می گیرند.

مشخصات : در ابعاد گوناگون با پلاک های { رده کوچک( 5/3 ×40 و 5/3 ×30) و رده متوسط (5 × 30 و 5×40 و 5×50) و رده بزرگ (10×40 و 10×50) } فقط بصورت آلومنیومی و با قابلیت چاپ تمام رنگی می باشد.
از این نوع تابلوها علاوه بر مشخصات واحدهای داخل ساختمان در ورودی اصلی، جهت معرفی بخشها و عناوینی که داخل هر طبقه یا واحد وجود دارد نیز در ورودی آنها استفاده می گردد و به دلیل استفاده از زه های کشویی آلومنیومی همواره قابلیت جابجایی پلاک هر عنوان بین طبقات و بخشهای داخل هر طبقه وجود دارد.

ادامه مطلب...

تابلو راهنمای بزرگی است به منظور راهنمای مسیر در فضای باز یا در لابی ساختمان و طبقات و همچنین به منظور معرفی یا برند مورد استفاده قرار می گیرد.

در ابعاد تا 3 متر ارتفاع و یک متر عرض بصورت پایه دار یا یک تکه تا روی زمین - دارای اماکن جابجایی عناوین در مدل تخت- با قابلیت چاپ یک تکه در مدل محدب- با فریم آلومنیوم آنالیز شده – پلاک AL و PC و کامپوزیت – بصورت چاپی یا برچسبی.
در زمینه راهنمای مسیر معمولاً برای مواردی استفاده می شود که مقابل ورودی های طبقات ( از آسانسور یاراه پله) یا مقابل ورودی ساختمان دیوار یا فضای خالی مناسبی جهت نصب تابلوهای راهنمای مسیر وجود نداشته باشد.و همچنین در موارد تبلیغاتی از آنها چاپ تصایر یک محصول (مانند اتومبیل) و افزودن متن و مشخصات آنها جهت ایستادن در کنار محصول بکار می رود.

ادامه مطلب...

تابلو مستطیلی کشیده ای است که بصورت افقی از سقف به وسیله دو عدد سیم بکسل و گیره های دکوراتیوی کُرُمی و آلومنیومی آویز می گردد.

در ابعاد 15×60 و 15×20 و15×35 و 20×40 و 20×50 آلومینیومی و کامپوزیتی و PVC و یک رو و دو رو بصورت تکی و مولتی دو تا چهارتایی قابل استفاده می باشد.
این نوع ساین بیشترین جلب توجه را نسبت به تابلوهای دیواری و عمود دارد و معمولاً به عنوان سر در ورودی بخش دپارتمان یا واحد و همچنین به منظور مسیر یابی و راهنمایی مراجع در طی مسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

ادامه مطلب...

مشخصات فنی تابلوها:

تعریف سازه:تابلو از دو قسمت اصلی پلاک و سازه تشکیل می شود. البته در برخی موارد از قبیل شماره اتاق، اعلام خطرها و... پلاک بدون سازه نصب می گردد. سازه‌های استاندارد قابلیت جابجایی آسان دارد، با این توضیح که نه به قدری آسان که هر رهگذری بتواند به راحتی آن را جابجا کند و نه آنقدر سخت که برای جابجایی نیاز به متخصص و ابزار خاص باشد. و از دیگر موارد مهم در کیفیت سازه، استحکام و مقاومت آن در برابر شرایط مختلف و همچنین ظرافت و زیبایی آن می باشد. شرکت نگاران ساین تولید کننده  سه سازه استاندارد با نام های اسمارت شیشه ای، محدب و کلاسیک (تخت) از جنس آلومینیوم آنادایز شده با کیفیت بسیار بالا می باشد.

تعریف پلاک:پلاک به بخشی از تابلو گفته می‌شود که داخل سازه قرار می‌گیرد و عنوان تابلو بر روی آن چاپ می‌گردد و یا عناوین پرینت شده داخل آن قرار می‌گیرد. انواع متنوع جنس پلاک و نوع چاپ وجود دارد که بهتر است قابلیت شستشو با مواد شوینده و آنتی رفلکس بودن را دارا باشند. از انواع جنس پلاک می‌توان به آلومینیوم، کامپوزیت، گالوانیزه، پی وی سی، پلکسی و... نام برد و انواع چاپ و استیکر و لیزر نیز روی آن‌ها قابل اجرا می باشد.

سازه اسمارت شیشه‌ای: جدیدترین سازه آلومینیومی تولید شده توسط این شرکت و به مدرنترین نوع ساین در نمایشگاه فسپای اخیر می‌باشد. این نوع سازه شامل گیره‌ای آلومینیومی دکوراتیو می باشد که از یک سمت زه پیچ شده به دیوار را نگه می‌دارد و از سمت دیگر دو قطعه شیشه یا پلکسی را جهت نمایش پلاک به صورت ایستاده نگه می دارد. این سازه به دلیل امکان جابجایی راحت پلاک و همچنین قابلیت قرار دادن پرینت کاغذی در تابلو و قیمت مناسب، از محبوبت ویژه ای در بین انواع ساین برخوردار است.

سازه محدب:نوع دکوراتیو ساین تخت می‌باشد که از جنس آلومینیوم بوده و علاوه بر زیبایی ظاهر، به دلیل ایجاد انحنا در سطح پلاک از رفلکس نور جلوگیری کرده و امکان قرار دادن کاغذ و طلق را دارا می باشد. این سازه فقط در نوع دیواری و برای مواردی استفاده می شود که دائما کاغذ آن می بایست تغییر کند و اطلاعات جدیدی را به افراد نشان دهد . تعویض کاغذ فقط با برداشتن طلق با دست انجام می شود و احتیاج به هیچ ابزاری نیست .

 سازه کلاسیک (تخت):سازه ای کاملا استاندارد می‌باشد که به دلیل مد شدن طراحی به سبک فلت دیزاین، امروزه بیش از پیش مورد استقبال قرار گرفته است. این سازه، تمام آلومینیومی بوده و قابلیت جابجایی آسان دارد و همچنین دارای پکیج کامل در انواع مختلف ساین از قبیل دیواری، عمود، رومیزی،

 آویز و توتم کامپوزیتی می‌باشد. امکان نصب پلاک های آلومینیومی و گالوانیزه در تمامی سازه ها و پی وی سی و کامپوزیت در برخی از انواع آن امکان پذیر است.

ادامه مطلب...

ساین محدب با قابلیت قرار دادن کاغذ در آن به مرحله ی تولید و بهره برداری رسید . با استفاده از این نوع ساین می توان هر زمان که احتیاج به تعویض متن آن بود ، روی کاغذ پرینت کرده و براحتی در داخل آن قرار داد . 

همچنین می توان با چاپ روی آلومینیوم و گالوانیزه و PVC تابلوی محدب چاپی و قابل شستشو داشت . 

ادامه عکسها در ادامه مطلب 

ادامه مطلب...

شرکت نگاران ساین 3نوع چاپ برای تابلوهای تخت فلزی ارائه می دهد که در زیر به مقایسه آنها می پردازیم:

چاپ آنادایز روی آلومینیوم :
اصول ساین با پلاک آلومینیومی شکل گرفته است، عدم اکسیداسیون (زنگ زدگی) و وجود برق فلز در کنار زمینه مایل به سفید آلومینیوم آنادایز شده، چاپ را بسیار با شکوه و خاص نشان می‌دهد. این چاپ چند مرحله ای تمام رنگ در عمق آلومینیوم انجام شده و با وایتکس و جوهر نمک پاک نمی شود، معمولا برای بیمارستان ها و فضاهای بسیار لوکس استفاده می شود .
(طبق استاندارد بیمارستانی، ساین بیمارستان می بایست بدون رفلکس نور و مات باشد و با مواد شوینده ی بیمارستانی پاک نشود، که در این نوع چاپ وجود دارد )

چاپ فتومکانیک روی فلز :
این نوع چاپ نیز در عمق فلز انجام می شود ، به دلیل سطح سفید انواع رنگ بندی با وضوح بالا روی آن انجام می شود . تفاوت آن با چاپ آنادایز رفلکس نور برای سطح براق آن است که می توان با ماژیک وایتبرد روی آن نوشت و پاک کرد .

چاپ دیجیتال روی فلز :
این نوع چاپ بصورت تمام رنگ روی سطح فلز انجام می شود ، کیفیت آن به نسبت دو چاپ قبلی پایینتر بوده ولی نسبت به نور آفتاب مقاوم است و برای فضاهای بیرون ساختمان نیز می توان از آن استفاده نمود .

ادامه مطلب...